combibaan zeewolde
Nieuwe combibaan in Zeewolde om sneller natuurijs te hebben; foto IJsclub Zeewolde

In een land met veel schaatsliefhebbers en weinig vorst is het zaak om te beschikken over banen waar met een beetje vorst al geschaatst kan worden. Combibanen zijn daartoe dé oplossing. Op deze banen kan na een nacht dweilen al geschaatst worden. Onlangs is er weer zo’n baan bijgekomen in Zeewolde. De oude baan was op sommige plaatsen te diep, waardoor ijsvorming lastig was. Met de combibaan zal de ijsvorming beter en sneller gaan. De baan is tot stand gekomen in samenwerking met andere partijen, waaronder de atletiekvereniging.

Lees het hele verhaal op de KNSB site

Bekijk de site van IJsclub Zeewolde

Weer een nieuwe ijsbaan
Getagd op:        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*