Mail en win

Deze winter hebben we weer leuke prijsvragen en een fotowedstrijd. De eerste winnaar heeft zijn prijs al weer binnen. Bij Natuurijswijzer kunnen we regelmatig leuke prijzen weggeven aan bezoekers van de site die ons het juiste antwoord geven op de vragen uit de prijsvraag. Maar je kunt ons ook een leuke foto sturen. De beste belonen we ook met een leuke prijs.

Naar de prijsvraag

Fotowedstrijd

 

Eerst sneeuw, dan natuurijs; de mooiste volgorde

 

Elke winter hebben we ook een foto-wedstrijd. Het maakt niet uit wat je instuurt als het maar met natuurijs te maken heeft. Heb jij een leuke foto die je wilt delen? Stuur hem in en maak kans op een prijs.  Winter 2012/2013 vroegen we naar foto’s van winterse voortekens. De eerste nachtvorst, vorst aan de grond, de eerste kristalvorming in het water. Dit keer viel Cor Conijn uit Lisse in de prijzen en ontving van ons een leuk boek over natuurijs, waar Natuurijswijzer aan mee werkte, samen met de KNSB.

Ook voor winter 2013/2014 bieden we dezelfde kans. Stuur je foto met naam en adres met de juiste oplossing voor 15 februari  2014 naar: fotowedstrijd@natuurijswijzer.nl