Mail & win

Deze winter hebben we weer leuke prijsvragen en een fotowedstrijd. De eerste winnaar heeft zijn prijs al weer binnen. Bij Natuurijswijzer kunnen we regelmatig leuke prijzen weggeven aan bezoekers van de site die ons het juiste antwoord geven op de vragen uit de prijsvraag. Maar je kunt ons ook een leuke foto sturen. De beste belonen we ook met een leuke prijs.

Naar de prijsvraag

Fotowedstrijd

 

Eerst sneeuw, dan natuurijs; de mooiste volgorde

 

Elke winter hebben we ook een foto-wedstrijd. Het maakt niet uit wat je instuurt als het maar met natuurijs te maken heeft. Heb jij een leuke foto die je wilt delen? Stuur hem in en maak kans op een prijs.  Je kunt denken aan de eerste nachtvorst, vorst aan de grond, de eerste kristalvorming in het water, schaatstraining. Alles wat ook maar iets te maken heeft met schaatsen en natuurijs is goed. Tussen de inzendingen kiezen we er een uit voor de beloning met het boek: ‘Wegwijs op natuurijs’.

Ook voor winter 2017/2018 bieden we dezelfde kans. Stuur je foto met naam en adres met een kort bijschrift naar: fotowedstrijd@natuurijswijzer.nl

 

 

 

 

 

 

Bewaren