Ook als het hoogzomer is, wordt op veel plaatsen voorbereid voor een nieuw schaatsseizoen. Zo wordt in Leiden gewerkt aan een nieuwe schaatshal. De bouw is inmiddels ver gevorderd. Alleen was één dingetje nog niet in orde: de kleur van de vloer. De bedoeling was dat die wit zou worden en niet betonkleurig grijs. Een witte ondergrond heeft het grote voordeel dat er meer licht is in de hal. Vroeger werd daar kalk voor gebruikt. Maar één keer een goede coating van de ondergrond is natuurlijk veel beter. Dankzij de inzet van een annemer die voor de verf zorgde konden vrijwilligers de coating aanbrengen. Leiden beschikt over enkele maanden over een mooie nieuwe lichte schaatshal. Weer een mooi voorbeeld van de inzet van vrijwilligers in de schaatssport.

Lees/kijk meer in Leidsch dagblad

Door inzet vrijwilligers een mooie witte ondergrond van de schaatshal in Leiden
[Foto: Hielco Kuipers]
Door inzet vrijwilligers een mooie witte ondergrond van de schaatshal in Leiden [Foto: Hielco Kuipers]
Vrijwilligers zorgen voor een mooie lichte schaatshal in Leiden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *