De speciale clinic op de Vechtsebanen in Utrecht was een groot succes. En daarmee is een goede start gemaakt van de voorbereiding op de evenementen de Daylight Challenge en de Skate4AIR Tvåhundra (Zweeds voor 200 km) op de Botnische Golf bij Luleå in het noorden van Zweden in maar 2024. Leuk te zien hoe groot het enthousiasme is onder rijders, begeleiders en alle betrokkenen. Mooi om nu al goed bezig te zijn met een goede voorbereiding in conditie, schaatstechniek én de voorbereiding op het schaatsen in een noordelijke omgeving. Op zich is Zweden geen onbekende locatie voor de schaatsers; vijf keer eerder waren ze in dit tweede schaatsland. Want de Zweden zijn ook graag op het natuurijs, dat er vaak maanden ligt. Op maandag 11 december zal Fred Geers van Natuurijswijzer op de online informatieavond (20.00-21.00 uur) wat tips geven over het Zweedse ijs en de noordelijke omstandigheden. We wensen alle deelnemers én de organisatie alle goeds toe in de verdere voorbereiding. Lyckan till! Välkomna på svenska isen.

LEES MEER

skate4air clinic vechtsebanen
Leuke Skate4AIR clinic op de Vechtsebanen; de voorbereiding is in volle gang
Geslaagde clinic Skate4AIR
Getagd op:                

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *