Deze winter hebben we weer leuke prijsvragen en een verhalen- en fotowedstrijd.  Bij Natuurijswijzer kunnen we regelmatig leuke prijzen weggeven aan bezoekers van de site die ons het juiste antwoord geven op de vragen uit de prijsvraag. Maar je kunt ons ook een leuke foto of verhaaltje met foto sturen. De beste belonen we ook met een leuke prijs.

Jouw foto

Een voorbeeldje van een natuurijsfoto: Eerst sneeuw, dan natuurijs; de mooiste volgorde

Elke winter hebben we ook een foto-wedstrijd. Het maakt niet uit wat je instuurt als het maar met natuurijs te maken heeft. Heb jij een leuke foto die je wilt delen? Stuur hem in en maak kans op een prijs.  Je kunt denken aan de eerste nachtvorst, vorst aan de grond, de eerste kristalvorming in het water, schaatstraining. Alles wat ook maar iets te maken heeft met schaatsen en natuurijs is goed. Tussen de inzendingen kiezen we er een uit voor de beloning met het boek: ‘Wegwijs op natuurijs’.

Ook voor de komen winter kun je jouw foto opsturen. Stuur je foto met naam en adres met een kort bijschrift naar: fotowedstrijd@natuurijswijzer.nl

Jouw verhaal

Juist omdat natuurijs zo schaars is, is het wellicht zo bijzonder. De plek waar je vandaag hebt gestaan, geschaatst, een avontuur hebt meegemaakt of misschien wel je ware liefde ontmoet hebt, is snel weer gesmolten. Aan natuurijs en natuurijs plekken hebben velen een bijzondere herinnering.

Schrijf een origineel verhaal bij deze natuurijsfoto of schrijf je eigen verhaal
Natuurijs zit vol verhalen, voor jouw verhaal + natuurijsfoto maken we een mooi plekje

Heb jij een bijzondere herinnering, die je hier wilt delen, stuur jouw verhaal (maximaal 200 woorden en liefst een foto)  in en maak kans op een mooi natuurijsboek. Stuur hier je verhaal + foto in. Vermeld in je verhaal (als je dat wilt tenminste), de plek waar dit verhaal zich afspeelde.

Heb je een gewone leuke natuurijservaring, kijk dan ook hier en stuur daarvoor je verhaal in.

Een paar voorbeelden van mooie natuurijservaringen.
 

Een leuke prijsvraag

Regelmatig brengen we nieuwe producten in beeld. Vaak zijn er leuke prijzen te winnen. Kijk hier voor het actuele aanbod.

Bewaren

2 gedachten over “Mail & win

 • 10 februari 2019 om 22:40
  Permalink

  Beste Lezer.

  Ik ben benieuwd of iemand hier een verklaring voor heeft.
  Mijn broer heeft van de week geschaatst op de Weissensee.
  En natuurlijk heb je over het gehele meer verschillende ijscondities.
  Maar kan iemand vertellen waar dit door komt?
  Deze is toch wel heel apart!
  De link hieronder verwijst naar een foto hiervan

  https://www.mupload.nl/img/26wg5lufgrvs.jpg

  Ik ben benieuwd of U dit kunt verklaren.
  M.v.gr. van
  D.Hardenberg. Purmerend.

 • 11 februari 2019 om 10:05
  Permalink

  Bedankt voor de inzending, alleen is de foto exact dezelfde als die we eerder kregen (waardoor we dit bericht gemaakt hebben). Is bekend wie de fotograaf is? Dan kunnen we dat vermelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*