IJsverkenning natuurijs

Natuurijswijzer geeft informatie en beeld van natuurijs in binnen- en buitenland. De site wijst de weg op en rond het ijs. Daarom verwijzen we ook door naar andere sites. Maar ook is er alle ruimte om ervaringen te delen met elkaar.  Vreugde op en rond natuurijs is de kern van deze site. Heb jij een leuke ervaring, idee, mail ons en we zetten het op de site (liefst met foto van je ervaring). De leukste reacties belonen we met een leuk boek over natuurijs.

Als freelance schaatsjournalist werkend met diverse opdrachtgevers, waaronder radio, tv, schaatsbladen en KNSB maak ik artikelen, interviews, reportages en vooral veel foto’s.
Voor de KNSB werkte ik mee aan trainingen over veiligheid op natuurijs voor ijsclubs. Voor uitgeverij Marmer schreef ik met enkele collega’s twee boeken over schaatsen en ijs: ‘Wegwijs op natuurijs’ en ‘Alles over ijs’.  Veel is in publicaties verwerkt, maar veel ook niet. Deze site is een mooie overloop, en….het is altijd vindbaar.

Laagdrempelig
Op de site is bewust laagdrempelig: ruimte voor ervaringen van anderen: een verzamelplaats van natuurijsweetjes.

Contact met de media
Nog voordat er één graadje vorst is en de meteorologen de eerste vorst aangekondigd hebben, komen de eerste vragen binnen van de media binnen.  Waar kunnen we het eerste schaatsen? Kun je iets zeggen over…? En in bijna elk gesprek komt de tocht in Leeuwarden wel ter sprake. De werkelijkheid is, dat het een zeer lang proces is met allerlei stappen. Dankzij de combibanen kunnen we over één nacht ijs, daarna begint het grote wachten…..
Uitingen in de media.

Contact met organisaties
Natuurijswijzer wordt regelmatig benaderd voor het leveren van informoatie en beeldmateriaal over:

  • schaatslocaties
  • veiligheid op het ijs
  • blessures op natuurijs

Wil je contact? 

Het handigste is even bellen: 06 10 64 64 65 of mailen naar: fred@natuurijswijzer.nl

Fred Geers
natuurijswijzer.nl nordview.nl

Fred Geers

LEES/KIJK MEER

Wegwijs op natuurijs
Natuurijswijzer heeft samen met de KNSB gewerkt aan een bijzonder boekje over alle ins en outs van het gaan over natuurijs.

Kijk en bestel
Zoek op internet
Lees meer bij nu.nl

DISCLAIMER

Deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld, toch kan het voorkomen dat informatie niet (meer) juist is. Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor gevolgen die voortvloeien uit het hanteren van informatie uit deze site.

Wat de foto’s betreft wordt rekening gehouden met de wet AVG. Waar mogelijk vragen we toestemming om al of niet duidelijk in beeld te komen. Mochten er foto’s geplaatst zijn, die beter niet geplaatst zouden zijn, laat het ons weten en we verwijderen deze foto direct van de site.

Heeft u belangstelling voor foto’s waarop u in beeld bent, vraag het ons en wij sturen u de  originele foto.

Bewaren

Bewaren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *