Toertocht Tavelsjö Zweden
Mooie kleinschalige toertocht op het natuurijs van Noord-Zweden  Foto  Mårten Edberg

De temperaturen in Zweden zijn net als bij ons hoog. Maar na een warme zomer volgt altijd weer en herfst én daarna de winter, een lange winter. De Belgische meteoroloog Gert Coone schaatste vorig jaar in het noorden van Zweden en kwam enthousiast terug. Nu geeft hij ons al de informatie door voor het komende schaatsseizoen. We gaan er hier ok zeker meer aandacht aan besteden. Beslist de moeite waard om eens goed naar te kijken. Het schaatsen op het meer is wellicht ook goed te combineren met de activiteiten van de marathonschaatsers bij Luleå in dezelfde regio. Om gemakkelijk deel te kunnen nemen aan de schaatsactiviteiten zijn kant en klare pakketten gemaakt voor reis en verblijf.

Lees meer: tavelsjocom.wordpress.com

Verhit Zweden en het komende natuurijsseizoen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*