Na zondag 14 februari, toen de laatste schaatsers het ijs verlieten, was het nog niet klaar met het ijs. Op veel plaatsen waren nog prachtige beelden te zien van het ijs dat zich terugtrok of juist verzamelde.

Prachtige beelden kwamen voorbij van kruiend ijs op diverse plaatsen rond de kusten van het IJsselmeer. Het was lang geleden dat we deze beelden voorbij zagen komen. En zo mooi.

Nog maar 6 dagen na het schaatsen op delen van het IJsselmeer was het fantastisch om te zien hoe het laatste ijs zich manifesteerde in deze geweldige mini-winter die we hadden. Veel fietsers en wandelaars genoten op een andere manier van het ijs. Zo ook Pieter Bult, die ons onderstaande foto stuurde van een man op een andere manier genietend van het ijs.
Van natuurijs kun je dus op vele manieren genieten,

zwemmen in natuurijs
Zwemmen tussen de schotsen bij Laaxum (F) Foto Marlies de Jong
En het ijs bleef nog even
Getagd op:        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*