De oproep tot het volgen van een ijsmeester cursus van de KNSB heeft een enorme reactie opgeleverd. Meer dan 600 mensen uit het hele land hebben gereageerd. 400 van de aanvragers komen in aanmerking voor de cursus over alle facetten rond natuurijs, veiligheid en organisatie van activiteiten op het ijs.
Natuurijs is in ons land een zeer bijzonder fenomeen; vooral omdat het zo zeldzaam is. Bijzonder is ook omdat we in ons land zoveel ijsclubs en schaatsverenigingen hebben die zich hiermee bezighouden. Het doorgeven van basisinformatie over natuurijs en alles wat er omheen hangt aan organisatie is belangrijk voor volgende generaties.

LEES MEER

https://knsb.nl/nieuws/knsb-vindt-in-paar-dagen-tijd-liefst-400-nieuwe-natuurijsmeesters/

Veilligheid op natuurijs; niet om mee te spotten
Goed dat er zoveel aandacht is voor de functie van ijsmeester; goed KNSB-initiatief
Overweldigende belangstelling ijsmeester cursus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*