FlevOnice, het schaatsmekka in Biddinghuizen, heropent 1 november 2013 met een geheel nieuw concept en uitstraling. Sportiviteit en beweging staat centraal waarbij iedereen, jong en oud, gezin én bedrijf zich kan uitleven. Nieuwe eigenaar Pinkster Vastgoed B.V. uit ’t Harde nam de tijd om het grote terrein van 53 ha om te vormen naar een park dat een gevarieerd publiek trekt. “Bewegen is belangrijk en leuk voor iedereen”, zegt directeur Joop Pinkster. “FlevOnice biedt bezoekers straks een sportief, gezond alternatief voor een dagje uit. Met allerlei geweldig leuke sport en andere beweegactiviteiten, in de winter én de zomer.
Onze nieuwe slogan ‘Beweeg de dag van je leven’ zegt het eigenlijk al: een onvergetelijke sportieve dag waar iedereen energie van krijgt”, vertelt directeur Joop Pinkster.

Persbericht

Lees meer

Flevonice weer open in november

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*