De Zevenhuizensche IJsclub weet als geen ander hoe je met de winter moet omgaan. Als het even kan natuurlijk schaatsen en natuurlijk het liefst op de Rottemeren. Maar het is net als met een Elfstedentocht: als het begint te vriezen kijkt iedereen in de regio uit naar deze bijzondere tocht. De meesten komen dan ook van heinde en verre naar deze plek als er ijs ligt. Maar ook in een ijsloze periode is het leuk om deze plek te bezoeken en er te fietsen en te wandelen. Misschien juist ook wel daarom: je ziet het unieke landschap met molens op een heel andere manier. Veel wandelaars hadden dat al ontdekt; er lopen diverse gemarkeerde langeafstandswandelpaden door het gebied. Maar op 6 januari is er een bijzondere wandeltocht georganiseerd door de Zevenhuizensche IJsclub, variërend van 5 tot 21 km. En natuurlijk met snert. Het is inmiddels de vierde keer dat deze bijzondere wandeltocht georganiseerd wordt.

LEES MEER

Rottemeren Zevenhuizensche IJsclub snertwandeltocht
Een leuke wandeltocht voor het hele gezin  Foto IJsclub Zevenhuizen
Geen ijs, geen nood: wel een bijzondere wandeltocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *