In een slappe winter zou je mogen verwachten dat kunstijs ons te hulp zou kunnen komen. Maar het natte en winderige weer heeft het aantal bezoekers op Flevonice, de langste ijsbaan ter wereld niet doen toenemen. Voor de ijsmakers en eigenaren een lastige situatie: moeilijk om goed ijs te maken én weinig bezoekers. Flevonice had door de weersomstandigheden de deuren al eerder moeten sluiten voor dit seizoen. Triest dat daarna bekend werd, dat de baan voorgoed gesloten blijft. Te weinig bezoekers maken deze ingreep helaas mogelijk. Begrijpelijk want een meter kunstijs maken in de (warme) openlucht is geen kleinigheid. We danken de directie en alle betrokkenen voor hun inzet de afgelopen jaren.

Flevonice gesloten
De langste kunstijsbaan ter wereld sluit haar poorten
Flevonice dicht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*