Terwijl wij ieder jaar smachtend uitzien naar natuurijs, ligt er in het noorden van Europa maandenlang ijs. Schaatsliefhebbers in die landen hebben dan ook maandenlang de mogeljkheid er op uit te trekken. Dat gebeurt in individuele of georganiseerde tochten én op sommige plaatsen op geveegd ijs. Ieder jaar maken we een schaatskalender van de belangrijkste evementen. Sommige evenementen zijn nu al afgelast voor komend jaar, zoals de Runnwinterweek, maar er blijven nog heel wat over. Waar nog geen datum staat wachten we nog op bericht voor een datum (maar is wel jaarlijks terugkerend). Heb jij nog meer informatie, geef het even door en we vullen graag aan.
Welkom op het noordelijke ijs!

Schaatskalender natuurijs Noord-Europa

Natuurijs Noord-Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*