De afgelopen dagen hebben we wat kunnen wennen aan kou. Nachten met hier en daar wat vorst en temperaturen in de morgen om het vriespunt. Mist met damp vanaf het water en nog een guur windje erbij zorgden voor een lage gevoelstemperatuur. Haast nog kouder dan wanneer het zou vriezen met een zonnetje erbij.

Door te wennen aan de kou en de kleding er goed op af te stemmen ben je straks klaar voor een mogelijke natuurijswinter. Alles wat je nu al goed voorbereid hebt is mooi meegenomen. Misschien kun je nog wat extra laagjes kopen om straks beter op de echte kou te kunnen inspelen.
Vandaag bleef her en der wat ijs liggen in de sloten; op de kunstijsbaan was het 0 graden.

Plaatselijk bleef het ijs door de dag liggen
Plaatselijk bleef het ijs door de dag liggen

LEES/KIJK MEER

Wennen aan kou
Getagd op:        

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*