glijden tussen hemel en aarde

Filosoof Guus Heijnen en filmmaker Raphaël Bourdon maakten een documentaire over het bijzondere gevoel van het schaatsen. De voorpremiere van deze documentaire is op 15 december om 20.00 uur online te zien vanuit het schaatsmuseum van Jan van der Hoorn in Ter Aar (ZH). Wil je erbij zijn op 15 december en vanuit je luie stoel meevolgen wat in Ter Aar gebeurt? Stuur dan een mail om je aan te melden: schaatsfilm@gmail.com, met onderwerp: Jan van der Hoorn.

Om 20.00 precies start de live show met presentator van de avond Marnix Koolhaas. Het schaatsmuseum in de winkel van Jan van der Hoorn vormt het sfeervolle decor. Aanwezig zullen zijn Aafke Steenhuis, Bernadette Verhagen en Gianni Romme. In het voorprogramma zullen zij net als wij (Raphael en Guus) aan de tafel plaatsnemen voor een gesprek met Koolhaas.

Direct na de film gaat het studioprogramma door met een interactief gedeelte. In de chat-functie van het youtubekanaal kan iedereen vragen stellen. We sluiten dan de avond af een dankwoord aan iedereen die de film mede heeft mogelijk gemaakt en met de informatie hoe u een donatie te doen (mocht u dat willen!) Inmiddels (zondagavond waren er 635 aanmeldingen).

LEES/KIJK MEER

Glijden tussen hemel en aarde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*