Op diverse plaatsen in het land is het vannacht kouder geweest met temperaturen net onder het vriespunt. En nu maar afwachten hoe de koude verder zijn werk kan doen. Maar het eerste vliesje ijs op de buitenwateren is in ieder geval een feit. Bijzonder was dat het juist in het midden van het land kouder was dan in het noorden of het oosten. Om het goed te volgen is het leuk de temperaturen te zien die door het KNMI zijn waargenomen op de diverse meetstations. Kijk maar hoe koud het bij jou in de omgeving was.

Het eerste natuurijs op buitenwateren; foto Petra Gademan
Het eerste natuurijs op buitenwateren; foto Petra Gademan

KIJK/LEES MEER

Meetstations KNMI met actuele temperaturen

Laagste temperatuur afgelopen nacht

Jouw foto ook op de site? Stuur hem op naar: info@natuurijswijzer.nl

Het heeft gevroren; altijd spannend

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *