De meteorologische lente is begonnen, maar de nacht was weer koud op diverse plekken vooral in Noord-en Oost-Nederland. Maar om een ijslaag te krijgen waarop je kunt schaatsen na één nacht moeten alle omstandigheden gunstig zijn. Een heldere hemel is een van de voorwaarden. En die was er weer voor de zoveelste keer in Winterwijk. En dus gingen de natuurijsmeesters aldaar weer aan de slag. Voldoende kou, juist van onderen door een sterke uitstraling zorgden voor een goede ijsvorming in de nacht. En dat werd weer gevolgd door een aantal uren schaatsplezier in de morgen.

combibanen schaatsen Winterswijk temperatuur
Jop van der Werf dook in de weercijfers van Weerplaza en zette ze op een rijtje
En weer was er schaatsijs in Winterswijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *